Yleisöluistelut UK Areenalla

* * * * * * * * * * * *

Yleisöluistelua
UK Areenalla

Kesäaikana yleisöluisteluajat Facebookissa UK Areenan sivuilla. Voit kysyä vapaita aikoja yleisöluisteluun myös hallin valvomosta puh. 044 074 4510. Yleisöluisteluliput 5€.
10 kerran sarjakortti, jonka voit lunastaa valvomosta maksaa 40€.

* * * * * * * * * * * *

UK Areena palvelee kaikkia jääurheilun ja luistelun ystäviä myös yleisöluisteluvuorojen avulla. Koe perheen pienimpien ensimmäiset hetket luistimilla, kokeile itse luistelua vaikka vuosien tauon jälkeen tai tule vain nauttimaan liikunnan huumasta jäällä.

Yleisöluistelut jatkuvat läpi kauden - myös kesäisin!

Vakiovuoroja yleisöluistelulle ei ole toistaiseksi tarjolla jääaikojen täyttyessä varatuin vuoroin. Kuitenkin UK Areenan arkijään vapaille päiväjäävuoroille on mahdollista tulla yleisöluistelemaan sopimalla aika hallihenkilökunnan kanssa. Kalenterissa näkyvät vapaat ajat saatamme varata mm. jään perushuoltoon, joten vapaita aikoja kannattaa tiedustella hallihenkilökunnalta puh. 044 074 4510.

Vuoroilla tulee käyttää kypärää. Luistelijoita ei ole erikseen vakuutettu, vaan jokainen luistelija vastaa omasta vakuutusturvastaan. Vuoroilla ei myöskään ole erillistä ohjausta tai luistelijoiden valvontaa.

Yleisöluistelumaksu maksetaan hallihenkilökunnalle. Yleisöluistelulippu maksaa 5€. Lippu oikeuttaa osallistumaan 1 tunnin jäävuorolle. Alle 5-vuotiaat lapset, jotka luistelevat kypärä päässä, pääsevät jäälle ilmaiseksi.

Myös sarjakortilla luisteluaika on 1 tunti.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tällä sivulla.

Lisätietoja:
halli@ukareena.fi tai myynti@ukareena.fi
hallihenkilökunta puhelin 044 074 4510

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio