Lari Joutsenlahden luisteluleiri 17-18.6.2017

UK Areenalla järjestetään kahden edellisen kesän tapaan Lari Joutsenlahden vetämä luisteluleiri lauantaina 17. kesäkuuta - sunnuntaina 18. kesäkuuta 2017. Leiri on tarkoitettu vuosina 2002-2006 syntyneille kenttäpelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään luistelutaitojaan.

Luistelu on nykyjääkiekon tärkein taito. Lari Joutsenlahti toimii ammatikseen luisteluvalmentajana ja valmentaa useita huippuyksilöitä, kuten Teemu Pulkkinen, Kim Hirschovits ja Tommi Kivistö. Vuosina 2014-2016 Lari toimi HIFK:n luisteluvalmentaja. Larin valmennus on laadukasta, kovaa sekä hauskaa ja oppiminen on taattua. Lari on hakenut valmennukseensa näkökulmia pika- ja taitoluistelusta, sekä alamäkiluistelusta, joiden parhaat palat hän on ottanut mukaan jääkiekkoluisteluun.

Leirin hinta on 135€. Hinta sisältää neljä jääharjoitusta sekä neljä luistelua tukevaa oheisharjoitusta. Leirin hinta sisältää ruokailut molempina päivinä (lämmin ruoka, salaattia, leipää.

Luisteluleirille muodostetaan kaksi 15 hengen ryhmää: "vanhemmat" ja "nuoremmat".

Lisätietoja Lari Joutsenlahdesta ja hänen valmennuksestaan: www.larijoutsenlahti.com
Tästä linkistä pääset katsomaan videon jolla otteita Larin vetämistä harjoituksista: www.youtube.com/watch?v=HPKG4AE2hX8

Lisää videomateriaalia Larin harjoituksista löytyy hänen Facebook ja Instagram sivuiltaan:
https://fi-fi.facebook.com/larijoutsenlahti/
https://www.instagram.com/larijoutsenlahti/?hl=en

Lyhyesti Teemu Pulkkisen (Detroit Red Wings) sanoin: "Larin kanssa on ollut hauska harjoitella ja hyviä tuloksia on saatu aikaan."

Ilmoittautumiset ja lisätietoa leiristä:
Roope Toivola
0442868811
roope.toivola@gmail.com

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirin alustava aikataulu:
Leiri alkaa molempina päivinä aamu yhdeksältä ja loppuu klo.16 mennessä. Tarkemmat aikataulut myöhemmin

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio