Lari Joutsenlahden luisteluleiri 14.-15.7.2018

UK Areenalla järjestetään neljättä vuotta peräkkäin suuren suosion saavuttanut Lari Joutsenlahden luisteluleiri lauantaina 14. heinäkuuta - sunnuntaina 15. heinäkuuta 2018. Leiri on tarkoitettu vuosina 2003-2006 syntyneille kenttäpelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään luistelu- ja kiekonkäsittelytaitojaan.

Luistelu on nykyjääkiekon tärkein taito. Lari Joutsenlahti toimii ammatikseen luisteluvalmentajana ja on valmentanut lukuisia huippuyksilöitä, kuten Teemu Pulkkinen, Miro Heiskanen ja Tommi Kivistö. Vuosina 2014-2016 Lari toimi HIFK:n luisteluvalmentaja ja on valmentanut myös TPS:n ja HPK:n liigapelaajia. Larin valmennus on laadukasta, kovaa sekä hauskaa ja oppiminen on taattua. Lari on hakenut valmennukseensa näkökulmia pika- ja taitoluistelusta, sekä alamäkiluistelusta, joiden parhaat palat hän on ottanut mukaan jääkiekkoluisteluun.

Kahden päivän leiri koostuu neljästä jääharjoituksesta sekä neljästä jääharjoituksia tukevasta oheisharjoituksesta. Puolet leiripäivästä keskittyy Larin johdolla luistelutaitojen kehittämiseen, toinen puolikas treenataan kiekonkäsittelyä luisteluharjoituksia tukien Larin pitkäaikaisen valmennusyhteistyökumppanin Jyri Saarisen komennossa.

Leirin hinta on 150€. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan molempina päivinä.

Luisteluleirille muodostetaan kaksi 15 hengen ryhmää: "vanhemmat" ja "nuoremmat".

Lisätietoja Lari Joutsenlahdesta ja hänen valmennuksestaan: www.larijoutsenlahti.com

Tästä linkistä pääset katsomaan videon jolla otteita Larin vetämistä harjoituksista: www.youtube.com/watch?v=HPKG4AE2hX8

Käy myös katsomassa treenitunnelmia Larin somekanavista. Myös Jyri näkyy useilla pätkillä:
https://fi-fi.facebook.com/larijoutsenlahti/
https://www.instagram.com/larijoutsenlahti/?hl=en

Ilmoittautumiset ja lisätietoa leiristä:
Eetu Toivola
044 2603307
toivola11@gmail.com

Muistathan kertoa mahdollisista ruoka-aine allergioista.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Leirin alustava aikataulu:
Leiri alkaa molempina päivinä aamu yhdeksältä ja loppuu klo. 17 mennessä. Tarkemmat aikataulut ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio