JOUTSENLAHDEN KUUDES LUISTELULEIRI

UK Areenalla järjestetään jo kuudetta kertaa peräkkäin suuren suosion saavuttanut Lari Joutsenlahden luisteluleiri lauantaina 27. kesäkuuta - sunnuntaina 28. kesäkuuta 2020. Leiri on tarkoitettu vuosina 2005-2008 syntyneille kenttäpelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään luistelu- ja kiekonkäsittelytaitojaan.
Luistelu ja optimaalinen teränkäyttö ovat nousseet nykyjääkiekon tärkeimpiin taitoihin. Lari Joutsenlahti toimii ammatikseen luisteluvalmentajana ja on valmentanut lukuisia huippuyksilöitä, kuten Teemu Pulkkista, Tommi Kivistöä ja Miro Heiskasta. Vuosina 2014-2016 Lari toimi HIFK:n luisteluvalmentaja ja on valmentanut myös TPS:n ja HPK:n liigapelaajia. Tällä hetkellä Lari valmentaa 9-vuotiaista junioreista NHL-pelaajiin. Larin valmennus on laadukasta, kovaa sekä hauskaa ja oppiminen on taattua. Lari on hakenut valmennukseensa näkökulmia pika- ja taitoluistelusta, sekä alamäkiluistelusta, joiden parhaat palat hän on ottanut mukaan jääkiekkoluisteluun. Leirillä harjoitteiden vaatimustaso on kova, mutta ilmapiiri positiivinen.
Kahden päivän leiri koostuu neljästä jääharjoituksesta sekä neljästä jääharjoituksia tukevasta oheisharjoituksesta. Puolet leiripäivästä keskittyy Larin johdolla luistelutaitojen kehittämiseen, toinen puolikas treenataan kiekonkäsittelyä ja pelataan erilaisia pienpelejä luisteluharjoituksia tukien.
Leirin hinta on 160€. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan molempina päivinä.
Leirimaksusta lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä lasku ja laskun maksamalla varmistat paikkasi leirillä.
Luisteluleirille muodostetaan kaksi 15 hengen ryhmää: "vanhemmat" ja "nuoremmat".
Lisätietoja Lari Joutsenlahdesta ja hänen valmennuksestaan: www.larijoutsenlahti.com
Tästä linkistä pääset katsomaan videon, jolla otteita Larin vetämistä harjoituksista: www.youtube.com/watch?v=HPKG4AE2hX8
Käy myös katsomassa treenitunnelmia Larin somekanavista:
https://fi-fi.facebook.com/larijoutsenlahti/
https://www.instagram.com/larijoutsenlahti/?hl=en
Ilmoittautumiset ja lisätietoa leiristä:
Eetu Toivola
044 2603307
toivola11@gmail.com
Muistathan kertoa myös mahdollisista ruoka-aine allergioista.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Leirin alustava aikataulu:
Leiri alkaa molempina päivinä aamu yhdeksältä ja loppuu klo. 16 mennessä. Tarkemmat aikataulut ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio