Palvelut

UK Areena palvelee kaikkia luistelun ja jääurheilun ystäviä. Hikiset pelit, kauniit piruetit ja taaperoiden ensimmäiset luistelukokemukset onnistuvat meillä helposti ja vaivattomasti. UK Areenalla voit kokea liikkumisen riemua yhdessä perheesi, ystäviesi tai joukkueen kanssa. Jäähallin molemmissa kaukaloissa on äänentoistojärjestelmä, jonka avulla voit luistella suosikkiesi tahdissa. Palvelemme ympäri vuoden eli jäälle pääsee myös kesällä.Varaa jääaikasi varauskalenterista tai soittamalla numeroon 040 1589 555.

Luistimet ja muut varusteet pääset vaihtamaan omassa pukukopissa ennen vuorosi alkua. Pukukopin avaimen saa pyytämällä jäähallin valvomosta. Jäähallissa on parvikatsomo, josta näkee hyvin jäälle. Katsomoon mahtuu kummallekin puolelle 150 henkeä, yhteensä 300 henkeä.

UK Areenalla on tilava liikuntasali lämmittelyä, venyttelyä ja muuta oheisharjoittelua varten. Salin varustukseen kuuluvat jumppamatot, tasapainolaudat ja jumppapallot. Salissa on peilit ja puolapuita. Liikuntasalitunnin voit varata sähköpostitse myynnistä tai numerosta 040 1589 555.

UK Areenalla toimii myös sporttihenkinen UK Areena kahvio, joka palvelee turnauksien, otteluiden, leirien ja eri tapahtumien aikana. Muutoin arkena palvelu toimii automaatein, joissa tarjolla kahvia, virvokkeita, pientä purtavaa ja välipalaa.

UK Areenalla on olemassa käyttäjiä varten luistimien teroitushuone sekä varustehuoltotila jossa mm. kolikoilla toimiva pesukone ja vuokrattavava kuivaushuoneita. Jos tarvitset kuivaushuonetta, ota yhteyttä myyntiin tai numeroon 040 1589 555.

UK Areenan järjestyssäännöt auttavat pitämään yhteiset tilat siisteinä ja hyvässä kunnossa. Järjestyssääntöjen voimassaoleva versio on nähtävissä UK Areenan ilmoitustaululla.

kuva1

Koe liikunnan riemu jäällä!

kuva2

Pukukopissa vaihdat helposti luistimet ja pääset suoraan jäälle.

kuva3

UK Areenalla saa välipalaa aulan automaateista.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio